Nytt nummer – Direkt Aktion #52

Ett nytt nummer av Direkt Aktion är nu påväg till tryckeriet, efter att förra året ha tagit över tidningsarbetet börjar den nya redaktionen bli varm i kläderna och kommer nu spotta ur sig det snyggaste numret hittills.

Ett nytt nummer av Direkt Aktion är nu påväg till tryckeriet, efter att förra året ha tagit över tidningsarbetet börjar den nya redaktionen bli varm i kläderna och kommer nu spotta ur sig det snyggaste numret hittills.
Nummer #52 kommer ha temat våld där vi bland annat har en intervju med Class Wars grundare Ian Bone, artikel om och “idol”-poster på Amalthea-männen samt artiklar där vi försöker ta bort våldsromantiken (som media alltid använder sig av som ett argument emot oss) och istället förklarar våldets nödvändighet och plats i samhället.
Dessutom har vi fått in två svar på senast numrets debattartikel om Osynliga Partiet ( ).
Lättast att beställa är genom att skicka ett mail till oss direktaktion@suf.cc eller bli prenumerant på DA:s hemsida

/Direkt Aktion redaktionen