INTERNATIONAL DAY OF SOLIDARITY WITH ANTIFASCIST PRISONERS

Idag, 25e Juli, är det International Day of Solidarity with Antifascist Prisoners. Hundratals personer som har kämpat mot fascismen har blivit gripna och dömda. I Sverige sitter just nu Joel inne och avtjänar sitt straff efter att ha varit med och försvarat den antirasistiska demonstrationen i Kärrtorp 2013 som blev anfallen av Svenska motståndsrörelsen (numera Nordiska motståndsrörelsen). I efterhand har det kommit fram att polisen redan innan kände till att nazisterna planerat att gå till attack – men valt att inte sätta in förstärkning för att skydda demonstrationen, varpå demonstranterna själva var tvungna att försvara sig.

Vi i SUF Stockholm uppmärksammar det och står i solidaritet med alla antifascistiska fångar jorden runt. Skicka ett brev och visa solidaritet!
Lista med antifascistiska fångar jorden över med info och adresser att skicka brev till: https://nycantifa.wordpress.com/global-antifa-prisoner-list/
#freejoel