Ung i Sverige gästar vårt nattcafé

Imorgon smäller det! Då är det dags för nattcafé igen, och vi kan nu avslöja att Ung i Sverige gästar oss under kvällen. Kom förbi om du vill ställa frågor och höra om deras kamp. De har fått mycket uppmärksamhet nu under hösten då de genomfört en sittstrejk utanför riksdagen som sedan spridit sig runtom i landet. Läs mer om detta här.

Vi har fokus på asylrätt och kommer fortsätta kvällen på detta tema, med chans till diskussion och frågeställningar kring vad man kan göra rent praktiskt när fler inhumana lagar införs och asylrätten urholkas.

Schemat för kvällen:
18.00 – Vi öppnar och serverar middag
19.00 – Ung i Sverige kommer och pratar om sittstrejken och sin organisering.
20.30 – Workshop / samtal kring strategier för kampen för öppna gränser.
21.30 – Sång, fika, samtal
Vegetariskt mat och fika kommer finnas till försäljning för en billig peng.

Plats: Cyklopen (10 min promenad från t-bana Högdalen)
Tid: 18.00 – sent
Datum: imorgon lördag 11e November