Läs detta innan du skickar medlemsförfrågan till SUF Lund

Vi gläds alltid av medlemförfrågningar. Det är skitkul när nya människor vill engagera sig och vi tar gärna emot så många som möjligt. Ju fler vi är desto mer kan vi som rörelse växa och ju fler segrar kan vi vinna.

Men det är också viktigt för oss med säkerhet. Vi vill att alla som har ett intresse av att engagera sig ska kunna göra det utan att behöva vara rädda för att spåras. Och då krävs det att alla som vill gå med undviker att utelämna personuppgifter, se det som en solidaritetshandling!

Det finns flera saker man kan göra för att hålla en säker kommunikation, men det vi vill av dig som ansöker är bara att du mailar oss direkt, och inte fyller i formuläret här på hemsidan eller skriver till oss på facebook. Och lämna inga personuppgifter i mailet. Skaffa gärna en mail genom webläsaren tor (webbadress) för att ladda ner: https://www.torproject.org/download/) så blir du helt osårbar. Tor går inte med gmail, men alla andra går, exempelvis outlook eller om du har eller vill skaffa en krypterad mail, men det behövs inte för att skicka en medlemsansökan till oss.

Hoppas vi gjorde oss begripliga. Vi ses i kampen!

Kamratligen, SUF Lund