Medan barnen mördas i Gaza säljer Apollo solsemestrar till Israel

De senaste veckorna har över 900 palestinier dödats i Israels brutala attacker mot Gazaremsan. Över hela världen demonstrerar människor mot dödandet och uppmanar till bojkott av israeliska produkter. Samtidigt tycker charterbolaget Apollo att det är en bra idé att sälja semesterresor till staden Eilat i Israel.

Därför deltog många av oss i de protester som hade utlysts utanför Apollos kontor i Uppsala på måndagen. Med krav om att Apollo skulle ta bort de Israeliska resemålen ur sortimentet delades det ut flygblad och spelades musik. Vi vill även passa på att tacka personalen på Apollo som på eget initiativ låste ingången till kontoret och på så sätt själva hindrade kunder från att köpa resor till Israel under tiden som aktionen pågick.

Kontakta gärna Apollo och berätta vad du tycker om deras val av resmål! Telefon: 08-673 84 00 eller kajsa.mostrom@apollo.se

Solidaritet med det palestinska motståndet – Bojkotta Israel!