Livets Ord bjöd in Israels ambassadör

Igår kväll (28/01) arrangerade fundamentalisterna i Livets Ord ett pro-Israeliskt propagandamöte.

Medverkade gjorde bland andra pastor Ulf Ekman, folkpartisten Cecilia Wikström och Israels ambassadör Benny Dagan. Protesterna mot Israels brutala krig i Gaza har varit stora den senaste tiden och Livets Ords lokaler var därför omringade av ett stort antal poliser. När Benny Dagan talade vecklades en banderoll ut i stora salen med texten ”œSionism är Rasism” varpå tumult uppstod. Utanför entrén attackerades protesterande av polishundar och batonger. Sionisterna och reaktionärerna i Livets Ord ska veta att de inte kan sprida sin hatpropaganda ostört och att hur många möten de än arrangerar kommer kampen mot Israels ockupation och massakrer att fortsätta.

Läs mer hos RKU.