Stoppa matchen!

I många år har Israel ockuperat stora delar mark och tvingat massvis av Palestinier bort från sina hem. Man bygger stora murar för att skilja människor åt och skyr inga medel för att visa sin makt.

I december 2008 började Israel bomba Gaza. Över 1000 civila har mördats och fler än så har skadats. Israel använder sig av bland annat fosforraketer vilket bränner sönder huden på människor och skapar otroligt lidande. Israel kallar det för självförsvar. Vi kallar det för terrorism.

Den 6-8 mars spelar Sverige Davis Cup-match mot Israel i Malmö. Vi sätter oss emot att Sverige har något slags samarbete med terrorstaten och därför ska matchen stoppas! Ett stort motstånd finns men varken Riksidrottsförbundet eller Sveriges regering bojkottar det land som bryter mot de mänskliga rättigheterna.

Vi i SUF kommer att finnas på plats och visa vår avsky mot Israel och dess terror. Vi uppmanar alla att komma till Malmö och göra detsamma!

Läs mer på www.stoppamatchen.se