Nytt nummer, digitaliserat arkiv och kampanj

Det händer mycket nu. Nu i dagarna kommer det nya numret av Direkt Aktion, som har temat “Stad för alla”, numret är ett dubbelnummer med någonting för de allra flesta, men som om inte det vore nog så har vi mycket mer att bjuda på..

Digitalisering av baknummer Ett projekt som redaktionen sysselsatt sig med i vår, har varit att scanna in och digitalisera alla tidigare nummer av Direkt Aktion, och nu finns dom online!

Arkivet innehåller samtliga 59 nummer som getts ut de 14 år som tidningen har funnits. Förhoppningen är att arkivet ska bidra till en ökad kunskap om den utomparlamentariska vänsterns moderna historia.
I sommar firar SAC Syndikalisterna sitt 100-årsjubileum och därför kommer den syndikalistiska rörelsens historia att vara högaktuell. Så det passar det extra bra att offentliggöra arkivet nu. Vårt fokus är förvisso alltid inställt på framtiden. Men för att kunna göra rätt överväganden i nuet måste man ha koll på det som hänt. Därför är sånt här viktigt.
För att ladda ner gamla nummer av Direkt Aktion, klicka här.

Och som inte det vore nog.. så har Direkt Aktion ett sjukt bra erbjudande för nya prenumeranter! För att säkra framtida utgivning har vi nu bestämt oss för att värva fler prenumeranter genom att lansera ett oemotståndligt erbjudande. Den som tecknar en prenumeration nu får en gratis bok från Federativs förlag. Att prenumerera kostar som vanligt endast 120 kronor (fem nummer) och då får du varje nytt nummer direkt hem i brevlådan. Det är både bekvämare och billigare än att köpa lösnummer.

Välj en gratis bok och ta din prenumeration här och nu.