Direkt Aktion #64 ute – tema Osäkrad!

senaste-da-decNu är Direkt Aktions nummer om osäkra anställningar släppt. Vi har försökt att på en grundläggande nivå ta upp och diskutera ämnet med den förändrade arbetsmarknaden och hur den påverkar oss. Ingången på tidningen är att osäkerheten inte endast är en anställningsform utan vi ser det som en livssituation där osäkerheten omfattar hela våra liv på en rad olika sätt. Numret innehåller arbetsplatsberättelser med en del tips för att skapa en bättre arbetssituation. En annan artikel handlar om bemanningsföretag och vi tar också upp Svenskt Näringslivs kampanj ”vi kallar oss”. I det här numret finns även ett svar på Lybiendebatten om de internationella insatsstyrkorna.

Och såklart mycket mer!

Numret kommer inom en snar framtid finnas tillgänglig hos din återförsäljare. Är du prenumerant kommer tidningen förhoppningsvis någon gång nästa vecka, är du inte prenumerant kan du registrera dig och få en bok och 5 nummer för 200 kr. Kolla in vår hemsida för att göra det.