LM 2017

Det har nu gått några dagar sedan Syndikalistiska Ungdomsförbundets 27e Landsmöte avslutades i Stockholm till tonerna av Internationalen. Under dagen kommer vi att lägga upp ett antal uttalanden som Landsmötet beslutat publicera. Vi vill tacka SUF Stockholm för ett fantastiskt arrangemang och låter värdklubben summera 2017års Landsmöte:

“Under landsmötet beslutades bland annat att feminism ska få en egen punkt i principförklaringen och att Kunskapsfabriken ska startas upp igen! Kunskapsfabriken var ett projekt där vi delade med oss av vår kurslitteratur, för att kunskapen ska vara tillgänglig för alla, och de böckerna är vanligtvis skitdyra. Slutligen bekräftades även SUF Örebro och SUF Jönköping som medlemmar i federationen!

Förutom SUF-klubbar som deltog så hade vi dessutom besök från norska Motmakt och finska Varisverkosto.

Nu är vi redo för 2017, vill du gå med oss i kampen för ett annat samhälle?”

Är svaret ja? Sök då upp din närmsta lokalklubb så hjälper de dig komma igång med ditt engagemang för det klasslösa samhället. Finns det ingen lokalklubb nära dig? Starta en! Hör av er till sog@suf.cc för mer information om hur det går till.

Kampen fortsätter!