Direkt Aktion lever!

Vi är tillbaka och nu blir det åka av. Direkt aktion är för dig som inte är bekant med namnet – förutom en kampmetod – även SUFs tidning som varit igång sen 1996. Här har vi tagit oss an ämnen som klassamhället, skolkamp, feminism och antifascism samt intervjuat artister, aktivister och annat löst folk.

Sedan några år tillbaka har tidningens verksamhet legat på is men nu är vi igång igen med release 1a juni(!), den här gången på ditt lokala world wide web. Vi har med andra ord övergett pappersformatet för cyberrymden som föredömligt för en ungdomstidning, och kommer att hittas på direktaktion.nu från och med första juni.

Kliar det i fingrarna att få skriva om politik, musik, eller nåt helt annat? Hör av dig till oss! Vi har massa idéer om du vill hänga på. Ta gärna en titt på äldre nummer av DA för att få lite inspiration.

Har du frågor, vill veta mer eller börja skriva?
Maila oss på: direktaktion@suf.cc