Motdemonstration på AfS valfinal i Stockholm

Det rasistiska partiet Alternativ för Sverige har sin valfinal inför EU-valet. De försöker maskera sin ideologi i sina krav på ett svenskt EU-utträde genom att ta upp svenska (läs: vita) arbetares rättigheter men rätt snabbt så lyser den slarvigt dolda nazismen fram i deras argument.

Afs är ideologiskt länkade till NMR som de hållit torgmöten ihop med, och de är utbrytare ur Sverigedemokraterna – uteslutna därför att de till skillnad från ledarskiktet i SD inte vill hålla tyst om det totalitära, vita Sverige som Jimmie Åkesson och hans gäng bara pratar om i hemlighet.

Hjälp till att sätta stopp för nazifieringen av det offentliga rummet!

LÄNK TILL EVENT

Gå ihop och kom till Norrmalmstorg i Stockholm den 25/5 tillsammans med vänner, släktingar och kamrater. Visa fascisterna att vi håller ihop, att vi inte tänker låta dem hota människor med deras hatiska ideologi. Tillsammans håller vi Stockholms gator rena från den bruna skiten.

Dags att lägga ner!