Planerade aktiviteter med SUF Stockholm

Vi i SUF Stockholm planerar en hel del nu under hösten, nedan följer några av alla de saker vi har planerat. Förutom allt det här har vi också en kontinuerlig aktivitet med flygbladsutdelningar, affischeringar, möten m.m.

Info 44
Med start den här veckan kommer flera olika vänsterorganisationer turas om att ha infobord på Kafé 44. SUF Stockholm kommer att finnas på plats onsdag 31 oktober, onsdag 14 november, onsdag 28 november. Vi kommer att berätta om oss och vår verksamhet och ge tips om hur man kämpar i skolan och på jobbet. Det här är en bra möjlighet att träffa oss under avslappnade förhållanden på ett av söders modecaféer.

Bio 44
Varje onsdag 18:30 kommer det att visas politisk bio på Kafé 44. SUF Stockholm kommer att visa Ken Loachs film Land och frihet den 28 oktober. Filmen handlar om några engelska ungdomar som åker ner till Spanien för att försvara republiken mot fascisterna på 30-talet. Ta chansen att se en utmärkt film i trevligt sällskap!

Studiecirkel
Varje torsdag träffas vi och har en studiecirkel. Just nu håller vi på och läser häftet Vår historia av kamp. Det är inga problem att hoppa in mitt i, varje möte diskuterar nya saker och man behöver inte har läst någonting mer än just de texterna som ska diskuteras på kommande möte. Maila om du är sugen på att delta eller om du har några frågor. stockholm@suf.cc
Läs om vad andra grupper planerar på www.motkraft.net Kafé 44 ligger på Tjärhovsgatan 48