Nytt besök i Åre

SUF Östersund besökte i helgen Åre för att sätta upp affischer där vi varnar folk för att ha något att göra med Grand Residence Åre.
Konflikten har pågått ett tag nu med aktioner i somras och i vintras. Alla som köper lägenheter i Grand Residence Åre ska ha helt klart för sig att de stödjer skurkar som inte drar sig för att lura utsatta och fattiga människor på sina pengar. Alla kommer att ärva konflikten. Att bo i Grand Residence Åre som byggts av utnyttjade människors arbetskraft kommer inte vara en rolig historia.

Tone Oppenstam och Patrick Aguilar Sturm kan upprepa till sina dödsdagar hur det är deras underentrepenörers fel. Att de inte har någonting med saken att göra. Vi säger att varje företagare är ansvarig för vilka underentrepenörer de anlitar. G.R.Å. kan inte komma undan sitt ansvar genom att med flit anlita oseriösa underentrepenörer och strunta i att betala dem. Många andra företag, bland annat McDonalds, liksom ett stort antal hotell och restaurangeri Stockholm har trott att det funkar och att de kan komma undan. Syndikalisterna har visat dem att de har fel.

De som lever på att göra arbetares liv osäkra och jävliga kommer finna sig själv i osäkra och jävliga situationer. Idag; affischer på hotellets fönster. Vad blir det imorgon? Våran fantasi är det enda som sätter gränserna.