SUF har hållt landsmöte i Uppsala

Syndikalistiska Ungdomsförbundet höll sitt 20:e landsmöte mellan den 6 – 7 februari på Grand i Uppsala. Landsmötet är federationens högsta beslutande organ och där tas de beslut som rör klubbar i hela landet. 14 SUF-klubbar hade delegater på plats, tillsammans med representanter från SUF:s Kommité för Antisexistisk Verksamhet, SUF:s Internationella Kommité, den utåtriktade tidningen Direkt Aktion, Webbkommitén, Samordningsgruppen och observatörer från ideologiskt närliggande organisationer i Danmark och Norge. Vi i Uppsala stod som värd och arrangörer och betraktar det hela som en mycket lyckad tillställning.

Bland de motioner som behandlades kan nämnas att federationen nu bytt ut stadgarna, en seger för ordning och reda, vi bytte samordningsgrupp och klubbade igenom större motioner som rörde verksamheten under året. Vad det rör sig om kommer att visa sig framöver.

Under hösten har en hel del tid och energi gått åt till planeringsarbete inför landsmötet, men det visade sig definitivt vara värt det. Stort tack till de som hjälpt till med allt från lokaler, föreläsningar, musik m.m. och tack till alla kamrater som kom och lyste upp det uppländska vintermörkret. Ett sant nöje att husera er!