Piratbio med SUF Umeå!

Om du någon gång jobbat som t.ex. telefonförsäljare så vet du precis vad vi menar.

Att bli utskälld för fjärde gången för att man inte sålt till dagens kvot/ jobbat nog fort. Att ha ångest för att man inte vet om provisionslönen kommer räcka till BÅDE hyra och mat. Att aldrig gå en dag utan att vara rädd att bli av med jobbet. Att måsta jobba obetald övertid, att vara tvungen att skriva på uppenbart skumma anställningskontrakt, när chefen är ett svin, när underchefen är ett svin och när under-underchefen är ett svin.

Sådan är situationen för väldigt många unga idag. Och nya hamnar i det varje dag. Men tyvärr är det inte så heller att vi kan välja bort det. Vi måste ha pengarna helt enkelt. Vad finns det då kvar att göra?

SUF Umeå bjuder på gratis piratbio där vi visar filmen Office Space (1999) och snackar lite om hur det är att vara ung med osäkra skitjobb idag. Och vad vi kan göra i den situation vi faktiskt befinner oss i.

Tema: SKITJOBB!
Datum/tid: 14/10 kl. 19.00
Plats: Umeå LS av SAC, Fabriksgatan 1, ingång inne på gården. Vägbeskrivning.

(OBS: Vi bjuder på snacks!)