SUF höll landsmöte i Motala

Gruppfoto på klubbarnas ombud och åhörare, samt inbjudna gäster.

Syndikalistiska Ungdomsförbundet höll sitt 21:a landsmöte mellan den 25-27 mars på Bona Folkhögskola i Motala.

Landsmötet är federationens högsta beslutande organ och där tas de beslut suf-fana-motala2011som rör klubbar i hela landet. 16 SUF-klubbar hade delegater på plats, tillsammans med representanter från SUF:s Internationella Kommitté, den utåtriktade tidningen Direkt Aktion, Webbkommittén, Samordningsgruppen och observatörer från ideologiskt närliggande organisationer Norge och Storbritannien. Vi i Motala stod som värd och arrangörer och betraktar det hela som en mycket lyckad tillställning.

Bland de motioner som behandlades kan nämnas att Studiekommittén återupplivades av en klubb, och kommer börja arbeta igen, det beslutades om Webbkommitténs arbetsuppgifter samt klubbade igenom beslut om kommande händelser under verksamhetsåret.

Under vintern har en hel del tid och energi gått åt till planeringsarbete inför landsmötet, men det visade sig definitivt vara värt det. Stort tack till de som hjälpt till Bona Folkhögskola som lånade oss lokalerna och till alla kamrater som kom och livade upp i lilla Motala. Vi ser fram emot att ses snart igen!