Vi är 94% – Inga nazister på våra gator!

SUF Södertörn uppmanar alla sympatisörer att delta på demonstrationen mot nazisternas marsch den 10 december. Nazisterna har hajjat att Salem är ett dödfött projekt som bara sjunker i antalet deltagare år efter år, vilket inte är så konstigt, med tanke på att marschen inte leder till någonting konstruktivt och färre och färre av deltagarna har en koppling till Daniel Wretström, som allting kretsade kring.
Minnesmanifestationen utvecklades till en politisk manifestation, och ungefär där började projektet spela ut sin identitetsexistens. Istället för att lägga ner marschen och låta den nazionella rörelsen dö ut eftersom inget gemensamt projekt fanns att tillgå, så valde man att satsa på något nytt – flytta marschen till innerstan.

Vid mynttorget samlas nazisterna klockan 14:00, och 12:00 har vi våran demonstration i Kungsträdgården. Vi uppmanar alla att dyka upp och protestera mot nazisterna som vill åka snålskjuts på Sverigedemokraternas framgångar i parlamentet. Problemet är INTE invandringen, som det ofta låter i nazistisk propaganda, det är borgarklassen och det ekonomiska system vi har, och vi tjänar ingenting till på att låta oss splittras och se oss som invandrare, svenskar, etc, när vi alla egentligen har ett gemensamt intresse gentemot kapitalet och borgarklassen.

SUF Södertörn kommer vara på plats och det hoppas vi att du också ska vara! Inte en centimeter av Stockholm åt nazisterna!