SUF Stockholm Rekommenderar på första maj!

På måndag är det 1 maj och det finns massor av olika bra demonstrationer och events i stockholm du kan delta på!
Här har vi i SUF Stockholm gjort ett schema av aktiviteter som vi tycker är softa, och som du borde gå på!

Frukost med SUF Stockholm
Vi kommer i år att servera frukost, med start 9:30! Plats är preliminärt Observatorielunden (om vädret tillåter), om inte så käkar vi i LS trevliga lokaler på Sveavägen 98! Ta med alla ni känner och käka nåt gott!

Anarkistisk 1 maj
Arrangörer: Anarkister!
Det årliga anarkisttåget startar 9:00 på Södermalmstorg.

La mano
Den traditionsenliga hyllningen av de Spanienfrivilliga startar 9:30 vid La Mano, en lång rad olika organisationer, bl.a. vi, Stockholms LS, och SKP, samlas då här. Tal kommer att hållas, och mötet avslutas med allsång till Internationalen.

Syndikalistisk 1 maj
Arrangörer: Vi! Stockholms LS, Solna LS, Frecati LS.
Start: kl 11.00
Dagens, månadens, ÅRETS fetaste demonstration!
Tal vid Sergels torg av oss arrangörer, samt Arbetaren, Allt åt Alla Kvinnofront och SBS.08! Sedan går vi till Stortorget, vi SUF Stockholm har ett eget block i tåget, gå med oss! När vi kommer fram kommer de sista talen hållas, och sen står Syndikalistiska ungdomskören för musiken, även här med den traditionsenliga allsången som avslut!
Länk: Syndikalistisk 1 maj Stockholm

Revolutionärt 1 maj
Arrangörer: Arbetarbildning
Start 16.00
Dagens äventyr har nu tagit oss tillbaka till La mano, alla revolutionärt sinnade är välkomna att deltaga! Känner du att denna beskrivning passar in på dig så kom och lyssna på tal. Arbetarbildning är en grupp som ordnar bra och lärorika studiecirklar i stockholm, så de kommer nog ha mycket smart att säga!
Länk: Revolutionärt 1 maj med Arbetarbildning

Tillställningar:
Första maj @ Kafé 44
Start: 12.00
44ans årliga festlighet, det kommer finnas mat och dryck, och som underhållning kommer bl.a. MOLLY och Stockholms Anarkafeminstkör spela musik och sjunga för oss!
Länk: Första Maj på Kafé 44

1 maj på Cyklopen
Start kl 15.00
Inträde: 50kr; 18år+
Cyklopens första maj-fest är en höjdpunkt på året! Från 14:00 serveras det käk, och utöver det blir det softa live uppträdanden, DJs och uppviglande brandtal långt inpå natten! “God ‘fuck you måndag detta är en kampdag’-stämning” utlovas!
Länk: 1 maj-partaj