Syndikalistiskt Nattkafé i Göteborg

Kvällen den nittonde december var det dags för vinterns syndikalistiska nattkafé i Göteborg. Eftersom Syndikalistiskt Forum flyttat till Viktoriahuset hade vi för första gången tillgång till stora Viktoriasalen, med plats för både långbord och filmvisning. Klubben hade som vanligt hjälpts åt att laga mat och baka, denna gång bjöds det på grönkålspaj och ratatouille, samt sedvanlig kakbuffé.

Utöver att vi fick besök av kamraterna i SUF Uddevalla var det riktigt härligt att se att spridningen av flygblad på gymnasieskolorna gett utdelning, samt att en del kom in i värmen direkt från demonstrationen mot katastrofbudgeten på Götaplatsen. Efter ett bra tag av käk och gött häng mellan medlemmar och nyfikna sattes Grinchen igång på storduk, och vid tiotiden hjälpte några kafébesökare oss att plocka ihop innan stängning på eget bevåg. Fint exempel på vänsterns solidaritet!

Sammantaget kan vi konstatera att nattkaféer fortsätter att locka intresserade. Succé!

Är du intresserad av att bli medlem? Skicka en ansökan här!