Antifascistisk motdemo på Mynttorget, 24:e februari

SUF Stockholm deltog den 24:e februari i motdemonstrationen mot NU-backade Mynttorgsaktivisterna, organiserat av SAF – Stockholms Antifascistiska Front.

Det var en prima standup-show, helt utan inträdesavgift! När de inbjudna och spontana talarna på Mynttorget inte gav allt sitt fokus till oss motdemonstranter så proselytiserade de om George Soros köpande av demonstranter, frimurarna, antivaccination, och vattumannens tidsålder. Det var talare som gick djupt in i foliehatten””visste ni att strålsäkerhetsmyndigheten inte har en sida om elektromagnetisk strålning och att det är så de styr oss? Det var en intelligensia av episk proportion, inte en själ på plats gick oberörd (på ett eller annat sätt).

I deras protest mot globalism gick det att finna amerikanska flaggor, MAGA-hattar, finska talare, och franska motståndssymboler, riktigt svenskt helt enkelt!

Det var inte få av Mynttorgsaktivisterna som skamset plockade av sina gula västar när de insåg vilket fiasko de varit med att organisera ”” om det går att kalla samlingen det.

Tack till alla antifascistister som dök upp. Tillsammans visade vi fascisterna att vi kommer alltid vara fler än dem och att de inte kommer få sprida sin rasism ifred. Det var enormt trevligt att avsluta veckan med att skratta åt högerns standup-konspirationskomedi tillsammans med kamrater.

Kampen fortsätter!