Syndikalistiskt nattkafé

Fredagen den 20 september var det återigen dags för en repris av SUF Göteborgs omtyckta nattkafé. Folkmassorna strömmade mot Viktoriahuset och väl där mottogs kamraterna av musik och livliga diskussioner. Muffins och kakor serverades i mängder till doften av soppa och kaffe. När dagen övergick i kväll sänktes tonerna av The Clash och det var dags för en frågesport om SUF:s historia. Efter att svaren samlats in och rättats inför en spänd publik kröntes två segrare. Långsamt återgick kafébesökarna till samma gamla samtal om stat och kapital.

Vi vill tacka alla som kom och förgyllde kvällen, men den som missade kommer få fler chanser! Framöver kommer nattkaféerna ske med mer jämna mellanrum. Läs mer här på suf.cc om ni är intresserade av oss och vår politik, håll utkik i våra andra kanaler för information om våra nattkaféer, aktioner och evenemang. Hoppas vi ses snart!