SUF Halland uppstartsmöte

SUF Halland under uppstart!

Ungdomens obrytbara solidaritet lyser vägen fram i nyliberalismens och pessimismens mörker, nu också i Halland! Efter vår aktivitet i Halland har intresserade hört av sig. Vi tror intresset är stort nog för att den 13 februari hålla ett uppstartsmöte för en ungsyndikalistisk lokalklubb. Vi välkomnar alla ungdomar i Halland som vill vara med och skapa en ungdomsrörelse som på riktigt tar kampen för ungdomars rätt i samhället, i ständig konfrontation med kapitalism, patriarkat och fascism. Om vi ska ha en framtid värd att leva har vi ingen tid att förlora.

Ingen föranmälan krävs, men släng gärna iväg ett mejl till oss så vi vet att du är intresserad. Inför uppstartsmötet tänker vi affischera och dela ut flygblad runt om i Halland. Skriv till oss om du vill hänga med!

https://www.facebook.com/events/612288132860064/