”The Hand That Feeds” – Filmvisning i Stockholm

SUF Stockholm bjuder in till filmvisning av “The hand that feeds” den 20 mars på Cyklopen i Högdalen kl 19.00-21.00.

Om filmen: ”˜”™At a popular bakery cafe in Manhattan, patrons get served with a smile 24 hours a day. Behind the scenes, some of the undocumented immigrant workers earn far below the minimum wage. Filmed at the onset of the service economy wage wars, The Hand That Feeds tells the story of the power struggle that turned a single city block into a battlefield.”™”™

Vi hoppas kunna väcka diskussion kring hur klasskampen kan föras i en tid där nyliberalismen tvingar alltfler att migrera, och även lyfta Stockholms LS av SACs nya fackliga initiativ som riktar sig till migrantarbetare. Vilka hinder och möjligheter finns, och vilken är vår roll som aktivister? Dessa frågor utforskas i filmen som också bjuder på sällan skådad kampanda.

Det kommer även att finnas mat och fika till salu på plats. Välkommen!

Plats för filmvisningen: Kulturhuset Cyklopen, Magelungsvägen 170. Tunnelbana: Högdalen.

Tid: 19.00-21.00 fredagen den 20 mars.

Facebookeventet för filmvisningen

Svårt att hitta? Ta hjälp av Cyklopens guide: https://cyklopen.se/hitta-till-oss/