Umeå: Hjälp Lennart att flytta!

Lennart Holmlund, Umeås egen Gotham City-pingvin, har lovat att avgå efter sossarnas kongress om Håkan “Mr. Mustasch” Juholt blir vald. Eftersom det finns all anledning att misstänka att nästa sosse-ledare kommer se ut som Super Mario, så förbereder sig nu över hundra Umeåbor på facebook för att hjälpa Holmlund att flytta ut ur stadshuset måndagen efter kongressen, det vill säga den 28 mars.

Att vara politiker ska aldrig vara kul, att vara en politiker som sitter i knät på Balticgruppens pengaintressen, som gastar om hårda tag mot de delar av arbetarklassen som planka och klottrar, ska inte heller vara kul. Därför är det kul att Holmlund ska avgå, och vi uppmanar alla att ställa upp som <ahref=”http: www.facebook.com=”” event.php?eid=”208728112474657″”>”Flytthjälp åt Holmlund” Den 28 mars ses vi när stadshuset öppnar, eller när du har tid att komma förbi. Ingen panik, Holmlund har ju mycket att plocka ihop och vi har hela dagen på oss att hjälpa honom.