Kommunupproret – Inga fler nedskärningar i Göteborg

Bild från kommunupprorets demonstration i lördags, då rörelser från hela Göteborg samlades i protest utanför kommunfullmäktiges sammanträde på Gustav Adolfs torg. Ökade klassklyftor, bristen på resurser i välfärden, de stora nedskärningarna inom LSS och nedläggningen av Kortedala bibliotek är bara några av problemen som togs upp. Vi redogjorde tydligt för att vi inte accepterar politikerpamparnas svek och den arbetarfientliga politik de för. Dessa avstod naturligtvis från att komma ut och möta demonstrationen och stå till svars för lidandet de orsakar, men en dag kommer de inte ha något val.

Till alla utsatta för dagens nedskärningar och arbetarfientliga politik: det kommer ingen lösning från ovan. Enda sättet för oss att själva ta kontroll är genom organisering. Slut upp med oss, gå med i kampen!