Hata sverige

Nu är SUF Malmös nya kampanj Hata sverige igång! Kampanjen är en antinationalistisk kampanj med mål att uppmärksamma hur sjuk nationalismen är. Genom affischeringar, flygbladsutdelningar, texter och  blockader vill vi göra livet svårt för nationalister. Nationalism är inte en åsikt som alla andra; den förtjänar inte den plats den har fått i det offentliga rummet. Vi vill få folk att prata om nationalism som det den är: söndring och splittring, hat och nazistvurmande. Dagens nationalism är grogrunden för morgondagens fascism. Med Hata sverige vill vi visa att motståndet mot nationalism lever. Den har inte accepterats av alla. Antinationalism måste bli det normala. 

Vill du veta mer eller veta hur du kan stödja oss? Kolla in vår hemsida: http://hatasverige.se/

Och glöm inte att hålla koll på våra sociala medier för att hålla er uppdaterade om vad som händer i kampanjen:
Facebook
Instagram

Är du intresserad av SUF Malmö? Maila oss på malmo@suf.cc !